logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Spelers- en trainerscarrousel SC Genemuiden

Spelers- en trainerscarrousel SC Genemuiden

18-01-2018

Het bestuur van SC Genemuiden is verheugd u te kunnen meedelen dat er overeenstemming is bereikt voor het seizoen 2018-2019 met de volgende stafleden voor het 1e en 2e team, hiermee zijn voor beide teams de technische functies ingevuld.

SC Genemuiden 1

Verzorger: Arie Wessels
Hersteltrainer: Micha Weijs
Hersteltrainer: Eddo Wesselink
Hersteltrainer: Rainier Resokario
Keeperstrainer: Marco Beens
Elftalleider: Martin van Dijk

SC Genemuiden 2

Elftal leider: Wim Jansen
Verzorger: Gerrit Buitenhuis
Grensrechter: Gerrit Beldman
16-01-2018

Edwin duim nieuwe assistent trainer SC Genemuiden


Het bestuur van SC Genemuiden heeft overeenstemming bereikt met Edwin Duim om de functie van assistent trainer te vervullen voor het seizoen 2018/2019. Met de 49 jarige Duim, woonachtig in Zwolle, is een contract van 1 seizoen overeen gekomen. 

Edwin is zijn voetbal loopbaan begonnen bij Zwolsche Boys en al vrij snel werd hij gescout door PEC Zwolle. Hij heeft bij PEC Zwolle 210 wedstrijden in het eerste elftal gevoetbald in ere- en eerste-divisie.

Na zijn jaren bij PEC Zwolle heeft hij 5 jaar het mooie groen-wit van SC Genemuiden gedragen, en later nog gevoetbald voor Nunspeet en Berkum. Bij Berkum is Edwin daarna 4 jaar verzorger geweest voordat hij koos voor het trainersvak en TC3 en TC2 haalde.

Via IJVV en VV Lemerlerveld, is Edwin nu voor het tweede jaar trainer van VV Helendoorn.

Wij verwelkomen Edwin wederom bij SC Genemuiden, en wensen hem natuurlijk heel veel succes als assistent trainer bij onze club.
11-01-2018

Robert Boes stopt na dit seizoen

Bijna 300 wedstrijden speelde hij voor Sportclub Genemuiden, maar na 13 seizoenen het groen witte shirt te hebben verdedigd houdt Robert Boes het na dit seizoen voor gezien.

Het waren mooie jaren, jaren die hij voor geen goud had willen missen. Het is mooi geweest en tijd voor andere dingen, soms moet je keuzes maken en de tijd was daar om er een punt achter te zetten. Het waren jaren waarin hij successen kende, maar ook jaren waarin het wat minder liep. Kampioenschappen, degradaties en blessureleed maakte hij mee, maar zijn tomeloze inzet bleek vaak van onschatbare waarde te zijn voor Sportclub en hier komt dus nu een eind aan.

SC Genemuiden respecteert Robert zijn besluit om te stoppen, wenst hem veel succes in het verdere verloop van de competitie en de dingen die nog komen gaan.  
06-12-2018

SC Genemuiden heeft voor het seizoen 2018-2019 opnieuw overeenstemming weten te bereiken met een achttal spelers. Mathias Breman, Ramon Beens, Rik van Dalfsen, Rick Doorn, Nick Buitink, William Jansen, Frank Jansen en Arjen Hagenauw maken ook het volgende seizoen deel uit van de selectie. Raymond Beukeveld gaat SC Genemuiden echter verlaten, SC Genemuiden wenst de voornoemde spelers veel succes in het verdere verloop van de competitie en het vervolg daarop.
29-12-2017

In navolging op de eerdere verlengingen voor het seizoen 2018-2019 kan het bestuur van SC Genemuiden melden dat er ook overeenstemming is bereikt met Jacco Riemens, Sijmon Eenkhoorn en Joran Pot.

Zij zullen in het seizoen 2018-2019 deel uitmaken van de selectie van SC Genemuiden, zij hebben het prima naar hun zin bij Sportclub en willen hier graag een mooi vervolg aan geven. SC Genemuiden is zeer tevreden met de verlengingen en wenst Jacco, Sijmon en Joran veel succes in het verdere verloop van de competitie en het vervolg daarop.
19-12-2017

SC Genemuiden heeft opnieuw overeenstemming bereikt met de spelers Roelof de Jong, Dirk Muis en assistent-trainer Dick Lindeboom . Zij zullen ook in het seizoen 2018-2019 deel uitmaken van de selectie en trainersstaf van SC Genemuiden. Zij geven aan het prima naar hun zin te hebben bij Sportclub en willen hier graag een mooi vervolg aan geven. SC Genemuiden is zeer tevreden met de verlengingen en wenst Roelof, Dirk en Dick veel succes in het verdere verloop van de competitie en het vervolg daarop.
15-11-2017

Nu het op de velden relatief rustig is door de ingelaste winterstop wordt er achter de schermen volop gewerkt aan de invulling van de 1e selectie voor het seizoen 2018-2019. Zoals altijd zal voorafgaande aan een nieuw seizoen de balans worden opgemaakt, welke spelers blijven en wie vertrekken er bij SC Genemuiden.

Ondertussen weten we dat Danny Menting terug keert naar ACV, Mark de Haan tussentijds is vertrokken, en trainer Jan van Raalte ook volgend seizoen voor de groep staat.

Erik Rotman heeft aangegeven te stoppen bij ons eerste elftal, na 10 seizoenen de groen- witte kleuren te hebben verdedigd. Ook assistent-trainer Marc Hegeman vertrekt na 2 seizoenen. Hij verlaat niet alleen Sportclub maar stopt ook als hoofdtrainer van SV Twedo om het hoofd trainerschap aan te gaan bij SVBO. SC Genemuiden respecteert de keuzes van Erik en Marc, wenst beiden het allerbeste en een mooi slot van de competitie.


Zaterdag 20 januari 2018
Competitiewedstrijd
HZVV - SC Genemuiden
Aanvang 15:00 uur

 
 
 
Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3, Hoogeveen


Scheidsrechter: Dhr. D. Karacaoglan
Ass. Scheidsrechter: Dhr. J. van Eijden
Ass. Scheidsrechter: Dhr. S.C. Brondijk