“RABO-Voetbalschool 2019-2020”

Jij doet toch ook mee?

Binnenkort start de RABO-voetbalschool met een vernieuwd en uitdagend programma. Naast de bekende onderdelen als doelschieten, partijspelen en loop- en coördinatie oefeningen zijn er ook weer veel nieuwe oefeningen toegevoegd.

Sociale media

Deze editie houden we u en de kinderen opnieuw actief op de hoogte via social media. Zo ziet u direct welke oefeningen we doen, hoeveel plezier de kinderen hebben en wat ze allemaal leren.

Inschrijven voor de voetbalschool seizoen 2019-2020

Net als de laatste jaren is er dit jaar één editie van de voetbalschool, met 16 trainingsmomenten (4 in het najaar, 12 in het voorjaar). Op deze manier hopen wij het aanbod nog beter op elkaar te kunnen laten aansluiten

Dit zijn de data van de trainingsmomenten in 2019 op 13, 20, 27 november en 4 december. In 2020 gaan we verder op 26 februari, 4, 11, 18, 25 maart, 1, 8, 15, 22 april en 13, 20 en 27 mei.

LET OP SCHOOLVOETBAL MOET HIER NOG AF.

Kinderen die zich inschrijven voor de voetbalschool krijgen tijdens het eerste trainingsmoment een nieuw shirt van de RABO-voetbalschool.

Kosten

De totale kosten voor de RABO-voetbalschool bedragen 50 euro voor het hele seizoen. Dit bedrag wordt in twee keer (november/ april) geïncasseerd van de rekening waar ook de contributie van wordt afgeschreven. Door uw kind in te schrijven geeft u hier toestemming voor.

Meld je nu aan door de onderstaande gegevens in te vullen.Meld je hier aan:


Ik geef toestemming gebruik emailadres voor verdere informatie:
Ja: Nee: