logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Kom jij ons scheidsrechtersteam versterken? 
Scheidsrechters blijven broodnodig
SC Genemuiden kan best nog wel een aantal scheidsrechters gebruiken.
Je kunt het je misschien haast niet voorstellen, bijna 750.000 wedstrijden per jaar worden er gespeeld op de Nederlandse voetbalvelden. Om deze wedstrijden allemaal in goede banen te leiden, vergt enorm veel organisatorisch vermogen. Scheidsrechter die deze wedstrijden leiden doen dit veelal op vrijwillige basis, vinden dit leuk en zien in het fluiten van een wedstrijd een uitdaging.

Het zijn vaak echte voetballiefhebbers, die hun vrij tijd opofferen om het spelen van wedstrijden mogelijk maken. Proberen te zorgen binnen de lijnen dat het plezier voor op staat, dat het niet uit de hand loopt en na afloop beide teams zonder wanklank van het veld stappen.

We komen ze tegen in alle leeftijdscategorieën, van jong tot oud. Dit geeft al aan dat om scheidsrechter te worden, leeftijd niet belangrijk is. Scheidsrechter worden is een uitdaging, het is altijd maar afwachten welke wedstrijd je krijgt toegewezen. Het kan een jeugdteam zijn, maar ook senioren teams behoren tot de mogelijkheid om te fluiten. De keuze is vaak volledig aan jou, door vooraf goede afspraken te maken zal je nimmer voor verrassingen komen te staan.

Het fluiten van een wedstrijd kan veel voldoening geven, het hogerop zoeken in de arbitrage zou zomaar voor jou kunnen gelden. Bij de KNVB biedt men, voor de enthousiastelingen, cursussen aan die dit mogelijk maken. Nu is dit natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, het sportieve plezier wat je kinderen en ouderen geeft die op een lager niveau spelen maakt het fluiten wel tot een uitdaging.

Velen schrijven zich jaarlijks in voor een scheidsrechtersopleiding, dit kan op verschillende niveaus. Durf jij de uitdaging aan te gaan en zou jij wedstrijden willen fluiten? Neem dan contact op met Diederick Busweiler (diederick_busweiler@hotmail.com) en kom deel uitmaken van ons scheidsrechterkorps en je zult zien dat je er veel plezier aan kunt beleven.


zaterdag 11 augustus 2018
Oefenwedstrijd
SC Genemuiden - Spcl. Silvolde
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportclub Genemuiden
Sportlaan 2/B,
8281 CM Genemuiden


Aanmelden nieuw lid