logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Voorlopige selecties jeugd seizoen 2018–2019
Voorlopige selecties seizoen 2018 – 2019

De voorlopige selecties voor het seizoen 2018 – 2019 zijn bekend. De indeling van de 33 jeugdteams is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Voor de indeling is gebruik gemaakt van input die is ingewonnen bij leiders, trainers en coördinatoren. We hopen hiermee iedere speler op een passend niveau ingedeeld te hebben, zodat iedere speler zich ook komend seizoen op zijn niveau kan ontwikkelen en maximaal plezier beleefd aan het uitoefenen van zijn of haar sport.

Ondanks alle zorgvuldigheid realiseren we ons ook dat er mogelijk spelers (en/of ouders) teleurgesteld zijn. Wellicht zijn er wensen die niet bekend zijn geweest of zijn ouders / spelers van mening dat een onjuiste indeling heeft plaatsgevonden. Als u hierover vragen heeft kunt altijd contact opnemen met iemand van de commissie TC-jeugd of een mail met uw onderbouwde reactie sturen naar jeugd@sc-genemuiden.nl.  De ervaring leert echter dat in veel gevallen niet direct een oplossing geboden kan worden, aangezien wijzigingen verstrekkende gevolgen kunnen hebben op andere indelingen. Wij vragen u daarom ook om begrip voor onze keuzes.

Het is wel mogelijk dat wij als vereniging de komende tijd alsnog gedwongen worden andere keuzes te maken. Wanneer bijvoorbeeld door afmeldingen / aanmeldingen een team moet worden opgeheven / toegevoegd, kan dit betekenen dat de spelers over andere teams worden verdeeld. We gaan er vooralsnog vanuit dat dit niet nodig zal zijn.
 
Start seizoen 2018-2019

De competitie van het nieuwe seizoen start op zaterdag 22 september.
Op zaterdag 1, 8 & 15 september zullen de eerste bekerwedstrijden gespeeld worden.
 
Start trainingen seizoen 2018-2019

De trainingen gaan van start in de week van maandag 27 augustus.
Mogelijk zijn er teams die, in overleg met de technisch coordinatoren, reeds eerder starten met de trainingen. De trainers van de betreffende teams zullen de spelers hierover informeren.
 
Ouderavond seizoen 2018-2019

Als ouder speelt u een belangrijke rol voor uw kind bij de uitoefening van zijn of haar sport. Dit betreft een functionele ondersteunende rol in het team, denk aan het rijden bij uitwedstrijden, het zijn van leider of grensrechter of het wassen van de kleding. Het betreft daarnaast ook een hele specifieke rol in de begeleiding naar uw kind. Hoe ondersteunt u uw kind vóór, tijdens en na de duels of trainingen? Wat kunt u doen om uw kind uitgerust, fit en vol enthousiasme op de trainingen en wedstrijden aanwezig te laten zijn? Welke rol speelt u om uw kind maximaal plezier te laten beleven aan de uitoefening van zijn of haar sport? Deze onderwerpen en meer worden besproken op de door SC-Genemuiden georganiseerde ouderavond op donderdag 6 september 2018.
 
Wij willen u alvast voor deze ouderavond uitnodigen om gezamenlijk het seizoen 2018-2019 te starten! De aanvang is op donderdag 6 september om 20:00 uur.
 
Hopende u hiermee voldoende geinformeerd te hebben, mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard terecht bij de technisch jeugdcoordinatoren of het jeugdbestuur.
 
Met vriendelijke groet,
De commissie TC-Jeugd en het Jeugdbestuur
SC-Genemuiden

Download hier het schema met de indelingen
 

Voetbal is leuk. Of althans, voetbal hoort leuk te zijn. Laten we het voetbal leuk houden voor hen die nog een heel voetballeven voor zich hebben. Voetbal is een wedstrijd, dat brengt al spanning genoeg met zich mee. Zadel een kind daarom niet op met - onrealistische - verwachtingspatronen die nog meer spanning met zich mee brengen. Winnen mag, verliezen kan, plezier hebben, dat is vooral belangrijk.
 
Probeer voor de spelertjes een wereld te creëren waarin plezier voorop staat, waar het maken van fouten geen tekortkoming, maar een laagdrempelig leermoment is. Het mooiste van dit alles? De leiders en ouders hebben dit alles zelf in de hand.
         


zaterdag 11 augustus 2018
Oefenwedstrijd
SC Genemuiden - Spcl. Silvolde
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportclub Genemuiden
Sportlaan 2/B,
8281 CM Genemuiden


Aanmelden nieuw lid