logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
4-Skills Soccer Academy Voetbaldagen
4-Skills Soccer Academy Voetbaldagen
 
Voor het 6e jaar op rij, verzorgt 4-Skills Soccer Academy in 2018 haar voetbaldagen en voor het tweede jaar bij SC Genemuiden. Vorig jaar had 4-Skills haar 5-jarig jubileum, wat ook bij SC Genemuiden met succes gevierd werd.

27 juli verzorgen we ook een complete keepersdag onder leiding van oud profkeeper Dani Centen van ABC Goalkeeping.

Tijdens de 4-Skills voetbaldagen stap je in een wereld van voetbal en spel waarbij plezier, ontwikkeling, techniek en creativiteit centraal staan. Dit jaar staat het WK 2018 centraal waarbij de deelnemers zelf het WK gaan spelen. Wie neemt de Wereldbeker dit jaar naar huis?

Onder leiding van zeer ervaren trainers krijgen de spelers verschillende uitdagende activiteiten aangeboden in zowel individuele-, groeps-, spel- en wedstrijdvormen. De 4-Skills voetbaldagen zorgen niet alleen voor de voetbaltechnische ontwikkeling; creativiteit, vertrouwen en vriendschap zijn de basis van ons programma.

De 4-Skills voetbaldagen zullen starten om 10.00u, waar vanaf 09.30u de inloop is. De voetbaldagen duren elke dag tot 15.00u. Wanneer nodig i.v.m. werk, verzorgen wij gratis opvang tot 17.00u. Laat dit ons dan wel even weten. Gedurende de voetbaldagen ontvangen de kinderen vanuit 4-Skills voldoende ranja en tussendoortjes zoals fruit, een koekje en een snoepje. Tijdens de middagpauze eten de kinderen de lunch die u ’s ochtends hebt meegegeven. Wij doen dit vanwege de vele allergieën, waarbij we weten dat alle kinderen een goede lunch hebben. 
 
Locatie: Sportpark SC Genemuiden
Datum: 25 t/m 27 Juli 2018
Tijd: 10.00u – 15.00u (inloop vanaf 9.15u)
 
Kosten
1 dag              € 24,98
2 dagen         € 44,98
3 dagen         € 59,98
 
Inschrijven met je team kan ook! Je krijgt met je eigen team dan een eigen 4-Skills trainer! Laat dit dan ons even weten.

Wij wensen uw kind alvast een geweldige ervaring toe bij 4-Skills,

Facebook pagina 4-Skills

Voor nog meer informatie en online inschrijving: www.4-skills.nl
         


zaterdag 11 augustus 2018
Oefenwedstrijd
SC Genemuiden - Spcl. Silvolde
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportclub Genemuiden
Sportlaan 2/B,
8281 CM Genemuiden


Aanmelden nieuw lid