logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Ook SC Genemuiden besteedt aandacht aan de Week van de Scheidsrechter
De week van de scheidsrechterDe week van de scheidsrechter

Evenals in voorgaande jaren vindt ook dit jaar landelijk weer de 'Week van de Scheidsrechter' plaats. Een sport breed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

Tijdens deze week, van 6 tot en met 14 oktober, wil de KNVB samen met de voetbalclubs zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!
Sportclub Genemuiden werkt hier natuurlijk graag aan mee.

In deze tijd, waarin het blijkbaar steeds “gewoner” wordt dat niet alleen spelers, maar zelfs ook omstanders kritiek leveren op de scheidsrechter indien hij een in hun ogen verkeerde beslissing neemt en men er zelfs niet voor terugdeinst om de scheidsrechter de huid vol te schelden en zelfs te belagen, willen wij graag de scheidsrechters een hart onder de riem steken.

Scheidsrechters zijn vrijwilligers, met passie voor voetbal. Maar deze passie wordt door de huidige uitwassen steeds vaker op de proef gesteld.

SC Genemuiden wil een veilig klimaat bieden, niet alleen voor de spelers, maar ook voor haar vele vrijwilligers, waaronder de scheidsrechters. Zij doet dan ook een beroep op eenieder om elkaar en de scheidsrechter met het nodige respect te behandelen. Oók als deze een in jouw ogen verkeerde beslissing neemt. Het blijft immers mensenwerk!

Wees niet alleen trots op je club of je eigen team, maar ook op de scheidsrechters!
En laten wij met elkaar veel plezier (blijven) beleven aan voetbal.

Om waardering voor hun inzet te tonen, biedt Sportclub in het kader van de Week van de Scheidsrechter haar scheidsrechters op zaterdag 13 oktober voor aanvang van het wedstrijdprogramma een heerlijk ontbijt aan.

Maar dat is niet het enige dat Sportclub doet: aan het begin van het seizoen hebben de scheidsrechters het nieuwe, officiële KNVB scheidsrechter tenue ontvangen. En de scheidsrechterscommissie verzorgt regelmatig bijeenkomsten waar ervaringen uitgewisseld en nieuwe regels of ontwikkelingen besproken kunnen worden.