logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Breman Installatiegroep verlengt hoofdsponsorschap 
Breman Installatiegroep verlengt hoofsponsorschap

‘Dit zorgt voor veel positieve energie’

Breman Installatiegroep verlengt hoofsponsorschap bij SC Genemuiden met maar liefst acht jaar

Tijdens de sponsordag van vrijdag 9 september jl. op de Breman Academy in Zwolle, maakte het familiebedrijf uit Genemuiden bekend het hoofdsponsorschap te verlengen voor een periode van acht jaar. “Wij zijn heel dankbaar voor de nieuwe afspraken met de Breman Installatiegroep. Geweldig dat Breman zich voor zo’n lange periode aan ons bindt. Dit zorgt voor rust én veel positieve energie binnen de vereniging”, zegt voorzitter Raymond van Dijk van Businessclub de Wetering. 

Hij gebruikt het woord energie niet voor niets. Breman Installatiegroep is een gerenommeerd installateur die met haar kennis en ervaring werkt aan de aanstaande energietransitie. Ook Sportclub Genemuiden is bezig met een duurzame toekomst. Dit is een van de redenen waarom de vereniging werkt aan nieuwbouwplannen. “Daarnaast weten we bij Sportclub Genemuiden ook dat je energie terugkrijgt als je ergens energie instopt”, zegt Van Dijk.

Acht jaar is uniek

“Doorgaans duurt een contractperiode vijf jaar. Dat er nu een contract voor acht jaar is ondertekend, is uniek en zegt alles over het vertrouwen tussen Breman en Sportclub Genemuiden. Deze langdurige overeenkomst zorgt voor veel stabiliteit binnen onze club.”

Twee eeuwfeesten

Bij de contractverlenging spelen twee aanstaande eeuwfeesten een rol. Breman Installatiegroep viert in 2025 het honderdjarig bestaan van het bedrijf. Vijf jaar later staat datzelfde jubileum voor Sportclub Genemuiden op de kalender. Beide jubilarissen waren in de afgelopen honderd jaar nauw verbonden met de lokale gemeenschap. “Wij zijn enorm trots op de samenwerking met een echt Genemuider familiebedrijf. Prachtig dat we de komende periode allebei ons jubileum mogen vieren”, aldus Van Dijk.
 
Energiepositief

Volgens Breman-directeuren René Breman en Bernardo Eenkhoorn past de band met Sportclub Genemuiden goed bij de kernwaarden van het bedrijf. “Breman wil verantwoordelijkheid nemen voor haar rol in de maatschappij. Dankzij Sportclub Genemuiden vergroten we bovendien onze naamsbekendheid. Dat is onder meer belangrijk voor het werven van goed gekwalificeerd personeel waarmee we onze doelstellingen kunnen bereiken. Ook willen we in ons jubileumjaar 2025 ‘energiepositief’ zijn: dan geven we meer energie terug, dan het kost aan medewerkers, klanten en de aarde.”

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 28 gespecialiseerde installatiebedrijven. Zeventienhonderd installatie-experts bouwen elke dag aan een toekomst vol duurzame technische installaties. Dit doen zij voor de particuliere en zakelijke markt. Voor zowel woning- als utiliteitsbouw.

Sportclub Genemuiden

Sportclub Genemuiden groeide in de afgelopen honderd jaar uit tot een gerenommeerde vereniging in het amateurvoetbal. Dit seizoen komt de club uit in de vierde divisie. Businessclub de Wetering is binnen de vereniging verantwoordelijk voor de sponsorzaken. Ondanks dat de coronapandemie evenementen en activiteiten bemoeilijkte, groeit de businessclub nog steeds. Veel bedrijven uit de wijde omgeving binden zich graag aan de grootste businessclub van de regio. De nieuwe overeenkomst start 1 juli 2023 en eindigt 30 juni 2031. 

Bekijk hier de foto's genomen bij Breman Academy Zwolle

Bekijk hier de video gemaakt bij Breman Academy ZwolleZaterdag 15 juni 2024
Nacompetitie, Voor een plek in de Tweede Divisie
Sportclub Genemuiden - Excelsior Maassluis
Aanvang 14.30 uur. Kassa open om 13.00 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2b, 8281CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. S. de Brito Roque
Assistent-scheidsrechter: Dhr. C.R. Veen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. L.C. Wessels
Vierde Official: Dhr. D. Schaper
 

Vrijwilligersavond

Live Podcast

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid