logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
1e Selectie Nieuws
Complete staf SC Genemuiden verlengt , Noureddine Boutzamar en Osama Ben Kaddour zoeken nieuwe uitdaging. Jur van Dalfsen en Arend van de Wetering verlengen.

De TC van Genemuiden is erin geslaagd om overeenstemming te bereiken met de complete staf voor seizoen 2023/24.

Nadat trainer René van der Weij zijn contract al met een jaar had verlengd kunnen we nu melden dat beide assistenten, Edwin Starke en Christian Riemens, en keeperstrainer Marco Beens ook hebben verlengd voor volgend seizoen. Voor Edwin wordt zijn 4e seizoen, voor Christian zijn 2e en voor Marco zijn 15e !!! seizoen.

Teammanagers Martin van Dijk (11e seizoen) en Jan Tuinman (3e seizoen)  evenals analist Konrad Ongersma zijn ook volgend seizoen weer van de partij.

Ook in de medische staf kunnen we positief nieuws melden, zowel verzorgster/fysiotherapeut Rianka Hoeve , fysiek coach Arie Wessels en fysiotherapeut/herstel trainer Eddo Wesselink hebben hun overeenkomst met één seizoen verlengd.

Binnen de spelersgroep hebben Noureddine Boutzamar en Osama Ben Kaddour in goed overleg aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Noureddine speelt sinds seizoen 19/20 voor SC Genemuiden nadat hij daarvoor voor Harkemase Boys en SC Cambuur had gespeeld. In de 4 seizoenen kwam hij toe nu toe tot 64 wedstrijden waarin hij 5x scoorde. Osama Ben Kaddour voegde zich in Corona tijd bij de eerste selectie van SC Genemuiden na een buitenlands avontuur in Slowakije.

In de 45 wedstrijden die hij voor Sportclub speelde kwam hij tot 16 doelpunten.

Ondertussen hebben ook 2 jongens uit eigen opleiding aangegeven volgend seizoen weer van de partij te zijn. Jur van Dalfsen (5e seizoen) en Arend van de Wetering (6e seizoen) zullen ook seizoen 2023/24 deel uitmaken van de eerste selectie van SC Genemuiden. Beide heren hebben het prima naar de zin om voor Sportclub 1 uit te komen en mooi om te zien hoe Jur zich heeft terug geknokt na een vervelende blessure en er weer staat.

De TC wenst Noureddine en Osama veel succes bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging en gaat op zoek naar alternatieven om de vrij gekomen plekken op te vullen.

Bestuurslid Technische Zaken

Albert FlierZaterdag 15 juni 2024
Nacompetitie, Voor een plek in de Tweede Divisie
Sportclub Genemuiden - Excelsior Maassluis
Aanvang 14.30 uur. Kassa open om 13.00 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2b, 8281CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. S. de Brito Roque
Assistent-scheidsrechter: Dhr. C.R. Veen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. L.C. Wessels
Vierde Official: Dhr. D. Schaper
 

Vrijwilligersavond

Live Podcast

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid