logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Vijftal spelers verlengen
Gebroeders Streutker, Van Benthem, Etten en Magan verlengen bij Sportclub
Gebroeders Streutker, Van Benthem, Etten en Magan verlengen bij Sportclub

Genemuiden, 2 december 2023

Gebroeders Streutker, Van Benthem, Etten en Magan verlengen bij Sportclub

De TC van Sportclub Genemuiden is verheugd te melden dat Hidde Streutker, Jens-Jurn Streutker, Rens van Benthem, Rutger Etten en Marc Magan ook volgend seizoen in het Groen-Wit zullen spelen.

Voor Jens-Jurn Streutker wordt volgend jaar zijn 6e seizoen, net als voor trainer Van Der Weij, dit zegt wat over de persoon maar zeker ook wat over de club. Jens-Jurn Streutker: “Dat geeft al aan dat ik het hartstikke naar mijn zin heb. We hebben een leuke spelersgroep en een goede staf. De mix die we met z’n allen beleven van zowel presteren als gezelligheid vind ik persoonlijk heel belangrijk. Ook is het mooi hoe de mensen bij Sportclub alles beleven, voetbal leeft hier echt en dat is leuk. De sfeer op De Wetering is altijd mooi. Al met al allemaal positief en ga dus ook graag een jaar door bij deze mooie club.”

Hidde Streutker gaat ook nog graag een jaar door bij Sportclub. Hidde: “Ik wil graag bij Genemuiden blijven omdat ik het reuze naar mijn zin heb. Dat heeft allereerst te maken met de ontzettend leuke groep met een goede sfeer. Ik voel me altijd erg welkom bij de club die ook erg goed in elkaar steekt. Daarnaast is het Sportclub shirt dragen in de periode waar we nu in zitten extra mooi en daar wil ik graag een goed vervolg aan geven met deze groep en staf. Ik ben er dan ook blij mee en trots op dat ik nog een jaar bij Genemuiden mag spelen. 

Rens van Benthem, inmiddels aan zijn 4e seizoen bezig voor Sportclub Genemuiden, ziet geen reden om niet te verlengen bij de club, met 14 basisplaatsen en 6 doelpunten staat de altijd hardwerkende voetballer er goed op in het huidige seizoen. De resultaten in combinatie met het goed naar de zin hebben in Genemuiden, het plezier in het spelletje en een mooie spelersgroep zijn de ingrediënten om er nog een 5e seizoen aan vast te plakken.

Rutger Etten kijkt met een goed gevoel terug op de eerste 5 maanden bij Sportclub. 
De technische middenvelder zegt goed opgevangen te zijn in Genemuiden en heeft het plezier in het spel meer dan terug. Waar hij bij zijn vorige club regelmatig op de bank zat laat hij in Genemuiden zijn voeten spreken. Ook voor Rutger met 14 basisplaatsen in de huidige competitie en 5 doelpunten tot dusver, is het een mooie start bij Sportclub Genemuiden. “Als je het naar je zin hebt waarom dan niet verlengen? We zijn op de goede weg met z’n allen, het is een mooie club met trouwe supporters, dat smaakt naar meer.”  

Marc Magan is ook meer dan tevreden met zijn overstap naar Sportclub Genemuiden en verlengt graag. Met wederom 14 basisplaatsen en 7 doelpunten in het eerste seizoen dusver kijkt de energieke middenvelder terug op een uitstekende start van de eerste 5 maanden in Genemuiden. Marc Magan: “Ik heb nog steeds een heel goed gevoel bij de club en ben blij met het vertrouwen van de mensen om mij heen. De resultaten, goede harmonie in de spelersgroep en club zijn ook de juiste pijlers om sowieso nog een seizoen samen door te gaan. Wat mij betreft is de rek er in deze spelersgroep nog niet uit, als we bij elkaar kunnen blijven met deze spelersgroep en staf kunnen wij historie gaan schrijven op de Wetering, dus ik ben blij met mijn verlenging.”

Sportclub Genemuiden kijkt uit naar een aangename en succesvolle periode met bovengenoemde verlengingen voor de rest van het seizoen en komend seizoen in de 3e divisie.

Namens bestuur SC Genemuiden 

Albert Flier

Technische zakenZaterdag 15 juni 2024
Nacompetitie, Voor een plek in de Tweede Divisie
Sportclub Genemuiden - Excelsior Maassluis
Aanvang 14.30 uur. Kassa open om 13.00 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2b, 8281CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. S. de Brito Roque
Assistent-scheidsrechter: Dhr. C.R. Veen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. L.C. Wessels
Vierde Official: Dhr. D. Schaper
 

Vrijwilligersavond

Live Podcast

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid