logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
RABO voetbalschool SC Genemuiden
Rabo Voetbalschool weer gestart

De voetbalschool gaat weer van start!
 
Binnenkort start de voetbalschool met een vernieuwd en uitdagend programma. Naast de bekende onderdelen als doelschieten, partijspelen, loop- en coördinatie oefeningen is er deze editie speciale aandacht voor oefeningen met de senseball. Deze bal helpt de jongeren om hun voetbalprestaties te verbeteren en om de balvaardigheid in beide benen op een hoger niveau te brengen. 
 
Social media
 
Deze editie houden we u en de kinderen actief op de hoogte via social media. Zo ziet u direct welke oefeningen we doen, hoeveel plezier de kinderen hebben met de senseball maar ook wie de challenge van de week met beide handen aanpakt.
 
Inschrijven voor de voetbalschool seizoen 2017-2018
 
In tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit jaar één editie van de voetbalschool, met 16 trainingsmomenten (7 in het najaar, 9 in het voorjaar). Op deze manier hopen wij het aanbod nog beter op elkaar te kunnen laten aansluiten.
 
Dit zijn de data van de trainingsmomenten in 2017: 4 en 11 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november.
 
Kinderen zich inschrijven voor de voetbalschool krijgen tijdens het eerste trainingsmoment een nieuw shirt van de RABO-voetbalschool en een Derby star Multikick bal.
 
 
Kosten
 
De totale kosten voor de voetbalschool bedragen 50 euro voor het hele seizoen. Dit bedrag wordt in twee keer (oktober/ februari) geïncasseerd van de rekening waar ook de contributie van wordt afgeschreven. Door uw kind in te schrijven geeft u hier toestemming voor.
 
Inschrijven kan via het formulier op de website of door de flyer in te vullen en deze in te leveren bij Chris Riemens, Erik Nieuwenhuis of Arjen Netjes.

Ga hier naar het inschrijfformulier


Zaterdag 30 september 2017
Competitiewedstrijd
Huizen - SC Genemuiden

 
 
 
Sportpark "de Wolfskamer"
Huizen
Aanvang 14.30 uur


Scheidsrechter Dhr. R. Wijma
Ass. scheidsrechter Dhr. Y.M.G. Rodenburg
Ass. scheidsrechter Dhr. A.M. IJpelaar