sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Nieuws van BC de Wetering
ME Productions verlengt


Over ME Productions

Bij dit artiesten- en organisatiebureau in Meppel bent u aan het juiste adres als u een feest of evenement moet organiseren. Of het nu een bruiloft, dorpsfeest, bedrijfsfeest, kerst- of nieuwjaarsborrel betreft, zij ontzorgen u graag.

Lees meer...
Van Dijk Heftrucks verlengt


Over Van Dijk Heftrucks

Heftrucks vormen het hart van onze dienstverlening. Naast alle modellen Linde heftrucks hebben wij ook een ruim aanbod volledig gereviseerde occasions. Linde Heftruck leasen, huren of kopen ? Dan bent u bij Van Dijk Heftrucks op het juiste adres!

Lees meer...
Koster en Hogeslag verlengt


Over Koster en Hogeslag Automotive

Bij Koster & Hogeslag Automotive stroomt de benzine door onze aderen! Bent u benieuwd naar onze achtergrond en hoe wij aan onze auto’s komen? Lees ons verhaal!

Lees meer...
Welkom Marcel Kalter


Over Marcel Kalter

Coachen & trainen Ik vind het jeuktermen. Maar ik kan niets beters vinden dat de lading dekt.

Lees meer...
Bedankt Bert Leistra ERA Makelaardij


Over Bert Leistra ERA Makelaardij

Vanuit hun kantoor in Hasselt werkt deze ERA makelaar voor opdrachtgevers in de gemeente Zwartewaterland en de kop van Overijssel.

Lees meer...
Bedankt Blankert Shortlease!

 

Over Blankert Shortlease!

Bent u op zoek naar een auto of bus voor een korte of langere periode? Wilt u van te voren exact weten wat de kosten zijn zonder vast te zitten aan een langlopend stug leasecontract? Blankert Shortlease is dan het adres.

Lees meer...
Welkom Rikels Slaapexperts!


Over Rikels Slaapexperts!

Bent u toe aan een nieuw matras of zelfs een nieuwe slaapkamer? In de showroom van Rikels Slaapexperts vindt u diverse slaapkamers, comfortbedden, waterbedden en boxsprings van de beste merken. 

Lees meer...
Welkom Hangbelly BBQ!


Over Hangbelly BBQ!

Dit BBQ catering bedrijf heeft (uiteraard) een passie voor BBQ, maar ook een net zo grote passie voor het “in de watten leggen” van hun klanten. 

Lees meer...
Nieuwe Topgroepponsor: Verschoma


Nieuwe Topgroepponsor: Verschoma

Verschoma is uw glazenwasser, schoorsteenveger en schoonmaak specialist! Dit schoomaakbedrijf is op zowel de particuliere als de zakelijke markt actief met vakbekwaam, goed opgeleid en VCA gecertificeerd personeel.

Lees meer...
Bedankt H&K Groep!


Over H&K Groep!

H&K Technische Groothandel heeft een zeer divers productaanbod, waarmee dan ook verschillende klanten gepaard gaan. Zo leveren zij voor zowel installateurs, infra-werkers, grondverzetbedrijven en rioleringsbedrijven. Daarbij beschikken zij met hun ervaring over hoogwaardige en passende adviezen voor uw project.

Lees meer...
Welkom Van Galen Keuken & Bad


Over Van Galen Keuken & Bad

Voor exclusieve, betaalbare keukens en badkamers bent u bij onze nieuwe sponsor Van Galen Keukens & Bad aan het juiste adres. 

Lees meer...
Even voorstellen: Oosterveens Oliehandel


Over Oosterveens Oliehandel

Oosterveens Oliehandel uit Nieuwleusen heeft per 1 mei a.s. alle activiteiten van Winter’s Oliehandel uit Genemuiden overgenomen en is bronssponsor bij SC Genemuiden geworden. 

Oosterveen's Olie is een onafhankelijke leverancier van Esso Motorbrandstoffen, Mobil smeermiddelen en hoofddealer van Antargaz flessengas.  

Lees meer...
Akroh verlengt sponsoring


Over Akroh

Akroh Industires heeft zich gespecialiseerd in spuitgietactiviteiten. Het bedrijf biedt ruim 700 kunststof- en halsbandproducten die in eigen huis worden ontwikkeld en geproduceerd. Hun productlijn is erg breed; van kalverdekje tot emmer en van gereedschapskist tot kentekenplaathouder. Klanten van AKROH zijn te vinden in allerlei branches, zoals de agrarische industrie, de automobielsector, de bouwindustrie en de optiekmarkt. 

Lees meer...
Bedankt Werkis voor het verlengen van het sponsorcontract

Over Werkis

Bent u als werkgever op zoek naar diensten of arbeidsbemiddeling? Neem gerust contact op met Werkis, de arbeidsmarktspecialist in Midden- en Noord-Nederland sinds 2008. Zij vinden voor u gemotiveerde professionals en ontzorgen u met hun HR-diensten. 

Lees meer...
B&V Geluid verlengt sponsoring


Over B&V Geluid

B&V verhuurt en verkoopt geluid, licht en video apparatuur. Zij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de techniek tijdens uw evenement, feestelijke bijeenkomst of promotionele activiteit. B&V heeft alle technische, organisatorische en audiovisuele middelen in eigen beheer. 

Lees meer...
Bedankt Bouwcenter Concordia


Over Bouwcenter Concordia!

Bouwcenter Concordia, met 13 vestigingen in de regio, heeft het sponsorcontract verlengd. 

Zij zijn dé leverancier van alle hout en bouwmaterialen, voor zowel de professional verwerker als de particulier en bieden de vakman bijna alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. De medewerkers staan iedere dag klaar om uw vragen te beantwoorden en wensen te realiseren. 

Lees meer...
TCC Modexpress bedankt


Over TCC Modexpress

Wij zijn trots, dat onze Topsponsor TCC Modexpress het sponsorcontract met 3 jaar heeft verlengd.

Dit bedrijf is in 1987 opgericht en groeide in de jaren daarop uit tot een internationaal expediteur met een uitgebreid aantal diensten met o.a. zeevracht, wegtransport, luchtvracht, opslag, distributie binnen geheel Europa, handling en value added services. 

Lees meer...
Pouw, bedankt voor het verlengen!


Over POUW

Pouw is officieel merkdealer en servicepartner van Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens en Pouw Exclusive.

Lees meer...
HEUTBOUW en Koraal Vastgoed verlengen


Over HEUTBOUW en Koraal Vastgoed

HEUTBOUW

Ontwikkelen, bouwen + bijdragen. Al meer dan 100 jaar bouwt HEUTBOUW op zijn eigen manier. HEUTBOUW denkt in mogelijkheden en heeft een weloverwogen visie. Met oog voor detail en met hart voor de eindgebruiker, bouwpartners en omgeving. Als ontwikkelende bouwer hebben wij één doel: bouwen met waarde voor nu en in de toekomst. Zie voor alle informatie: www.heutbouw.nl 

 

Koraal Vastgoed

Koraal bouwt samen met u aan de wereld van morgen! Eigentijdse woon-, werk- en winkellocaties die aansluiten bij de wereld van vandaag en klaar zijn voor de wereld van morgen. Van inbreiding tot uitbreiding, van transformatie tot herontwikkeling; met een scherpe visie creëert Koraal blijvende waarde voor eindgebruiker én straatbeeld. Zie voor alle informatie: www.koraalvastgoed.nl 

Lees meer...
Welkom De geschilde aardappel!


Over De geschilde aardappel!

In De geschilde aardappel wordt een thuisgevoel gecreëerd. Pelletkachels, oude balken, paarden, lekker eten, alles draagt daar aan bij. De oeroude sfeer van gezelligheid geeft rust, waardoor goede gesprekken en nieuwe ideeën de ruimte krijgen.

Lees meer...
Welkom Fjoer!


Over Fjoer

De FJOER RVS buitenkachel is speciaal ontwikkeld voor overkappingen, veranda’s en buitenverblijven. Garantie voor sfeer en gezelligheid! 

Sinds 2015 is dit bedrijf in Kampen de specialist op het gebied van hoogwaardige buitenkachels in combinatie met dakdoorvoer-systemen voor overkappingen en buitenverblijven. Ze leveren een compleet (plug-and-play) pakket dat eenvoudig te installeren is. Voor iedere situatie is een passende oplossing. 

Lees meer...

xx

bcw logo

Regionaal bereik met Businessclub de Wetering
 Agenda Business Club

23-11-2023   BCW kennissesie

BCW hoofdbestuurskamer 19.30 - 21.30

18-01-2024   BCW kennissesie

BCW hoofdbestuurskamer 19.30 - 21.30

31-01-2024   Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

06-03-2024   BOL DUSSELDORP BMW

BOL DUSSELDORP BMW

30-03-2024   Premium Event Sail Kampen

Premium Event Sail Kampen

24-04-2024   BOL BREMAN MACHINERY

BOL BREMAN MACHINERY

23-05-2024   Ladiesday

Ladiesday