sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Nieuws van BC de Wetering
Slump Catering & Events blijft van de partij


Over Slump Catering & Events

We willen Slump bedanken voor het verlengen van het sponsorcontract!

Lees meer...
Smit & Legebeke heeft verlengd bij Sportclub


Over Smit & Legebeke

Smit & Legebeke is één van de bekendste gerechtsdeurwaarderskantoren van Nederland. Zij zijn een ervaren en allround kantoor met een zeer uiteenlopende klantenkring. 

Lees meer...
Comceptum Mediamakers blijft een betrokken partner!


Over Comceptum mediamakers

Deze creatievelingen zitten vol met ideeën en deinzen niet terug voor een extra uitdaging om jouw idee tot leven te brengen. Bij Comceptum draait alles om actie! 

Lees meer...
BCW verwelkomt Auto Christiaan!


Over Auto Christiaan

Al meer dan 30 jaar is Auto Christiaan een bekende naam in de automotive. Ze bieden de topservice van een merkdealer maar dan tegen een betaalbare prijs.

Lees meer...
Van de Pol & Pleysier blijft Sportclub steunen


Over Van de Pol & Pleijsier

Machinefabriek Van de Pol & Pleysier heeft het bronssponsorcontract verlengd en blijft daarmee Sportclub steunen. 

Lees meer...
Arslan & partners advocaten behoudt sterke band met Sportclub


Over  Arslan & partners

Arslan & partners advocaten levert juridische expertise voor mens & zaak. “Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn.”

Lees meer...
JobTrans blijft betrokken bij Sportclub Genemuiden


Over JobTrans

JobTrans blijft betrokken bij Sportclub Genemuiden als topgroepsponsor! Bij JobTrans geloven ze dat succesvolle bedrijven worden gevormd door getalenteerde mensen.

Lees meer...
Te Biesebeek Advocaten heeft wederom verlengd


Over Te Biesebeek Advocaten

Te Biesebeek Advocaten in Zwolle heeft het bronssponsorcontract wederom voor 3 jaar verlengd! Te Biesebeek is juridisch specialist op elk denkbaar en relevant terrein van het ondernemerschap.

Lees meer...
Biel Creative Developers sluit zich aan bij team BCW


Over Biel Creative Developers 

BIEL werkt als creatief bureau samen met een groot team van specialisten aan het bouwen van jouw merkstrategie. Met dit team schakelen zij op en af; afgestemd op de middelenmix die ze samen met jou vaststellen. 

Lees meer...
HetUitzendbureau.nl Zwolle blijft sponsor


Over HetUitzendbureau.nl

etUitzendBureau.nl maakt deel uit van de Flexibility Groep. De Flexibility Groep is in 2006 opgericht en is de eerste franchiseformule met virtuele vestigingen in de uitzendbranche.

Lees meer...
Beermann heeft verlengd bij BCW


Over Beermann

De winkel Beermann is een van de oudste herenmodezaken van Zwolle. Een modezaak met een geweldige geschiedenis. In 1924 is de winkel opgericht door de heer Beermann.

Lees meer...
Breman Bending tekent drie jaar bij!


Over Breman Bending

We willen Breman Bending bedanken voor het tekenen van een contractverlening! Breman Bending combineert de modernste machines met vakmanschap. Dat maakt Breman de plaatwerkspecialist van Nederland. 

Lees meer...
CPH Promogifts & More heeft verlengd


Over CPH Promogifts & More

CPH Promogifts & More heeft het bronssponsorcontract verlengd met nog eens drie jaar. CPH is uw persoonlijke partner in relatiegeschenken en meer! 

Lees meer...
Wij heten YQ-Vloerverwarming van harte welkom


Over YQ-Vloerverwarming

YQ-Vloerverwarming is gespecialiseerd in het aanbrengen van vloerverwarming systemen en richt zich voornamelijk op de particuliere markt.

Lees meer...
Dusseldorp BMW en MINI Zwolle blijft topgroep!


Over Dusseldorp BMW en MINI Zwolle

In 1909 opende Dusseldorp als familiebedrijf haar tweewielersbedrijf in Lichtenvoorde. Het duurde niet lang of het familiebedrijf maakte de overstap naar vierwielers. Door de groei van het bedrijf was het familiebedrijf genoodzaakt te verhuizen naar een grotere locatie. Deze vonden ze in 1959 in Apeldoorn; nog in ditzelfde jaar werd de eerste BMW verkocht, waarna Dusseldorp werd erkend als eerste Nederlandse BMW-dealer. Door de jaren heen zijn zij uitgegroeid tot een bedrijf waar ze allemaal hetzelfde delen: de liefde en passie voor BMW. 

Vorige week waren we te gast op de fraaie locatie van onze topgroepsponsor Dusseldorp BMW Zwolle aan het Molenland. Dusseldorp BMW Zwolle is een ondernemende vestiging met een sportieve instelling: ze zijn dol op de BMW M producten en proberen altijd een paar plekken in de showroom bezet te houden met iconische auto's uit het roemruchte verleden van BMW Motorsport. Ook hebben ze een riante en modern uitgeruste werkplaats, waar ze onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Daarnaast bevindt zich hier om de hoek sinds 2020 ook een losstaande Dusseldorp MINI vestiging aan de Ceintuurbaan. Dit pand wordt gedeeld met Dusseldorp Occassions en heeft een eigen, ruime showroom vol nieuwe MINI's en gebruikte MINI Occasions NEXT auto's. Ook hier hebben ze een uitgebreide shop met accessoires en lifestyle artikelen en een eigen werkplaats.  

Dus bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte ocassion, ga dan zeker eens langs bij één van de vestigingen van onze topgroepsponsor Dusseldorp! 

Lees meer...
Slagerij van Guilik van bronssponsor naar topgroepsponsor!


Slagerij van Guilik maakt de overstap van bronssponsor naar topgroepsponsor!

We zijn trots te mogen melden dat Slagerij van Guilik de overstap maakt van bronssponsor naar topgroepsponsor! 

Bent u op zoek naar echt slagers vlees met de smaak van vroeger? De smaak van vlees zoals oma dat vroeger bereidde? Slagerij van Guilik is dé ambachtelijke slager in Zwolle, Hattem en omgeving. Van Guilik is sinds 1986 gevestigd in Boni Zwolle en sinds februari 2020 ook in Boni Hattem. Daarnaast hebben ze ook een winkel in Loosdrecht sinds april 2021. Vanuit deze ambachtelijke slagerijen in de supermarkt bedienen zij een groot publiek met kwaliteitsvlees.

Daarnaast bevindt de uitvalsbasis voor catering en BBQ van Slagerij van Guilik zich sinds 2013 in Hattemerbroek. Uw buffet, hapjesschotel, partypan of BBQ wordt vanuit deze vestiging geleverd. Vanwege de groei die van Guilik op deze vestiging heeft doorgemaakt in de afgelopen 10 jaar, wordt er inmiddels hard gewerkt aan uitbreiding middels een nieuwbouw pand!

Deze groei komt mede doordat de kwaliteitsproducten van van Guilik zijn gemaakt met passie en ambachtelijk vakmanschap en dat proef je! Bij Slagerij van Guilik kunt u het hele jaar door terecht voor vlees van topkwaliteit. Vlees voor op de barbecue, een feestje of als snack? Zij hebben het allemaal! Daarnaast bieden ze ook dagverse maaltijden en buffetten aan, leuk voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of particuliere catering en kant-en-klare dagverse maaltijden om in te vriezen zodat u altijd een heerlijk gezonde diepvriesmaaltijd op voorraad heeft.

We danken Remco en Arnoud van Guilik voor het vertrouwen en kijken uit naar het voortzetten van een mooie samenwerking!

Lees meer...
Bedank, Het Notarieel!


Over Het Notarieel!

We willen Het Notarieel bedanken voor het verlengen van het bronssponsorcontract! Het Notarieel is het grootste onafhankelijke notariskantoor van Nederland. Met meer dan 200 vakmensen werken zij dagelijks, verspreid over meerdere locaties in Noordoost-Nederland. "Bij Het Notarieel draait het om momenten. Van heel even stilstaan. Om daarna door te gaan. Daarom geven wij jou inzicht. Voor de belangrijke momenten in jouw leven." Dus bent u bezig met de aankoop van uw droomhuis. Het starten van een bedrijf. Serieuze toekomstplannen voor of met degene die je liefhebt. Momenten waarbij heldere afspraken op papier onmisbaar zijn, dan bent u bij Het Notarieel op het juiste adres! 

Lees meer...
Airco Techniek Holland tekent weer drie jaar bij!


Over Airco techniek Holland

We zijn blij te kunnen melden dat Harold Breman van Airco Techniek Holland het bronssponsorcontract weer voor drie jaar heeft verlengd! Airco Techniek Holland is actief sinds 2008. Een landelijk professioneel advies- en installatiebureau op het gebied van airconditioning, koel- en vriestechniek, koudwatermachines, ventilatoren convectoren en computerkoeling voor woonhuizen, kantoren, winkels en schepen. 

‘’Wij zijn een gecertificeerd bedrijf met veel kennis en ervaring. Het draait bij ons niet om de verkoop van installatie, maar om de beste mogelijke oplossing voor klanten. Samen sparren en uiteindelijke de installatie leveren die het woon- of werkcomfort op langer termijn verbetert. Daarvoor werken wij uitsluitend met merken die garant staan voor kwaliteit en een mooi design.’’ Daarnaast dragen zij bij aan de energietransitie waarin steeds meer mensen ontdekken dat een goede airco (warmtepomp) een uitstekend alternatief voor gas is. "Met een airco koel je in de zomer en verwarm je in de winter. Met airco’s in meerdere ruimtes verwarm je moeiteloos een compleet huis." Bij Airco Techniek Holland kunt u dus terecht voor een systeem op maat, dit houdt in: een snelle service, een unieke garantie en bijpassend onderhoudsplan. 

Lees meer...
Driepak verpakkingen verlengd als bronssponsor


Over Driepak verpakkingen

Eigenaar Jan Beens van Driepak Verpakkingen heeft het bronssponsorcontract verlengd. Driepak is gevestigd in IJsselmuiden (Overijssel) en Leiden (Zuid-Holland) en is specialist op het gebied van verpakkingen. Voor al uw verpakkingsproducten bent u bij Driepak aan het juiste adres. De aangeboden producten zijn hoogwaardig, en variërend van degelijk tot luxe. Momenteel is er natuurlijk veel gaande op het gebied van plastic. Daarom houdt de organisatie de ontwikkeling van de bio-verpakkingen nauwlettend in de gaten. Heeft u vragen over de werkwijze of producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Zij helpen u graag verder!

Lees meer...
Diamantgroepsponsor R&S verlengd voor 3 jaar!


Over R & S

R&S Techniek heeft door jarenlange ervaring en deskundigheid van een vast team met gemotiveerde medewerkers een totaalpakket aan elektrotechnische en duurzame installaties te bieden. De organisatie is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties voor utiliteitsbouw, luxe villa’s en woningbouw. De activiteiten richten zich met name op de nieuwbouw- en renovatieprojecten. Naast de elektrotechnische diensten, kunt u voor deskundig advies over energiebesparende en diverse laadoplossingen ook bij R&S terecht. Met name op het gebied van verlichting en slimme technieken zoals domotica zijn zij vooruitstrevend en kunnen ze samen met u een plan ontwikkelen voor zowel de zakelijke als de particuliere sector.

R&S Beveiliging en Telecom is gespecialiseerd in inbraakdetectie, videosecurity, toegangscontrole en brandmeldinstallaties. Ook hier geldt dat zij door jarenlange ervaring en kennis een betrouwbare en vooruitstrevende partner zijn voor ondernemers, overheidsinstellingen en de particuliere sector.  

We kijken uit naar het voortzetten van de samenwerking!

Lees meer...
Tamek Accountants & Belastingadviseurs verlengd

 

Over Tamek Accountants & Belastingadviseurs

Tamek Accountants & Belastingadviseurs heeft hun topgroepsponsor contract voor drie jaar verlengd. "Ondanks dat wij onze vestiging in Genemuiden hebben gesloten, blijven wij graag, als topsponsor van het eerste uur, aangesloten bij deze mooie club. Tamek Accountants, samen met BC de Wetering: waar financiële expertise en sportieve passie samenkomen voor succes op alle fronten! Graag tot ziens!"

Lees meer...

xx

bcw logo

Regionaal bereik met Businessclub de Wetering
 Agenda Business Club

23-05-2024   Ladiesday

Ladiesday

18-06-2024   Campenaer Koffie 7x7 BCW Toernooi

Campenaer Koffie 7x7 BCW Toernooi

19-06-2024   Campenaer Koffie 7x7 BCW Toernooi

Campenaer Koffie 7x7 BCW Toernooi

20-06-2024   Campenaer Koffie 7x7 BCW Toernooi

Campenaer Koffie 7x7 BCW Toernooi

10-07-2024   Midsummer BBQ

Midsummer BBQ locatie de Wetering

25-09-2024   Sponsormiddag

Sponsormiddag locatie Van Der Sluis constructie Kampen