logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Zevenklapper voor SC Genemuiden
Noordscheschut - Sportclub Genemuiden
Kay Velda (r) had door zijn goede spel en zijn 2 gemaakte doelpunten een belangrijk aandeel in de ruime overwinning.
Sportclub Genemuiden had een vrij gemakkelijke middag in Noordscheschut, de rode lantaarndrager kreeg maar liefst zeven doelpunten te verwerken. De groen- witten werd geen strobreed in de weggelegd en kon zich naar hartenlust uitleven.  

Het enthousiasme straalde van het team af, het was gretig en deze gretigheid werd uiteindelijk met doelpunten beloond.  Met de rust was het al 5-0 in het voordeel van Sportclub Genemuiden, het was Nick Buitink die in de 11e minuut de 0-1 binnenkopte. Het was Noureddine Boutzamar die vanuit een corner de inkomende Buitink op maat bediende, hij mocht zijn hoofd ertegen aanzetten en de gedroomde vroege voorsprong was daar.

Niet veel later had een vrije trap van Noureddine Boutzamar meer verdiend, hij zag zijn bal echter op de lat uiteenspatten. Het bleek uitstel van executie voor Noordscheschut. Want het was Rens van Benthem die de 2e treffer voor zijn rekening nam, hij speelde zich knap vrij en bracht de stand op 0-2.

Sportclub Genemuiden bleef het doel van de tegenstander bestormen. Sijmon Eenkhoorn die vanaf het eerste fluitsignaal mocht starten stond oog in oog met de doelman van Noordscheschut, deze wist nog maar net de bal voor de voeten van Eenkhoorn weg te plukken. Een paar minuten later had hij meer geluk. Doelman Wiebe Zinger stompte de bal het veld weer in, recht in zijn voeten. Hij plaatste er zijn voet tegen en met een droge en niet eens zo´n harde schuiver zorgde hij in de 25e minuut voor de 0-3.

De 4e treffer was ook een fraaie. Vanaf het middenveld werd Rens van Benthem alle ruimte om op te komen. Hij omspeelde de uitgekomen doelman Zinger en met een harde schuiver schoot hij de bal met precisie in het lege doel. Doelpunt nummer 5 vervolgens was er één om in te lijsten. Uit een vrije trap gegeven na een overtreding, was het Kay Velda die van randje zestien meter de bal in het doel deed belanden. De reactie van Velda na deze treffer zei veel en gaf aan dat het binnen het team wel goed zit, zijn sprint naar de reservebank om zijn goal te vieren met de wisselspelers toonde dit.

De honger bleek ook in de 2e helft nog niet gestild, SC Genemuiden ging vrolijk verder daar waar het gebleven was.

Kay Velda zorgde vanaf elf meter nog voor de 0-6, nadat aanvoerder Dennis Hooijer na een handsbal met rood vroegtijdig mocht gaan douchen. De ruime voorsprong deed trainer René van der Weij besluiten om ook de meegereisde reserves speelminuten te geven. Bart Jan Brouwer en Ramon Beens komen kwamen in het veld voor Nick Buitink en Jens Jurn Streutker. Martijn Eenkhoorn en Ryan van Lente vervingen Rick Doorn en Lars Miedema.

Uiteindelijk zou er nog één keer gescoord worden, Sijmon Eenkhoorn was de gelukkige. Hij deponeerde het magische getal 7 op het scorebord. Bij deze zeven treffers zou het blijven.

Fotoverslag Noordscheschut - SC Genemuiden
Video gemaakte doelpunten

Noordscheschut - SC Genemuiden 0-7 (0-5).

Scheidsrechter: Dhr. R. Groenewegen
Ass. Scheidsrechter: Dhr. G. van Eerde
Ass. Scheidsrechter: Dhr. H. van der Bij

Toeschouwers: 175

Scoreverloop:11. Nick Buitink 0-1, 20. Rens van Benthem 0-2, 26. Sijmon Eenkhoorn 0-3, 38. Rens van Benthem 0-4, 43. Kay Velda 0-5, 51. Kay Velda (Penalty) 0-6, 65. Sijmon Eenkhoorn 0-7. 

Gele kaart: 32. Danny Kiekenbelt (Noordscheschut), 41. Sijmon Eenkhoorn, 49. Matthias Breman (SC Genemuiden).
Rode kaart: 50. Dennis Hooijer (Noordscheschut).

Opstelling Noordscheschut: Wiebe Zinger, Ton Kamping, Kevin Koster, Aron Boer, Dennis Hooijer, Danny Bouwman (77. Rick Veldman), Mees Vos, Danny Kiekebelt (63. Bjorn Schonewille), Jesse Steenbergen, Jos Kroezen, Robert Jan Hamberg (63. Smand Damian).

Opstelling Genemuiden: Jannick de Lange, Nick Buitink (53. Bart Jan Brouwer), Jens Jurn Streutker (53. Ramon Beens), Rick Doorn (60. Ryan van Lente), Matthias Breman, Noureddine Boutzamar, Kay Velda, Sijmon Eenkhoorn, Arend van de Wetering, Rens van Benthem (46. Nathan Bos), Lars Miedema (60. Martijn Eenkhoorn).


Zaterdag 15 juni 2024
Nacompetitie, Voor een plek in de Tweede Divisie
Sportclub Genemuiden - Excelsior Maassluis
Aanvang 14.30 uur. Kassa open om 13.00 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2b, 8281CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. S. de Brito Roque
Assistent-scheidsrechter: Dhr. C.R. Veen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. L.C. Wessels
Vierde Official: Dhr. D. Schaper
 

Vrijwilligersavond

Live Podcast

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid