logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
SC Genemuiden niet bij machte om tiental van AJAX te verslaan
AJAX Amateurs - Sportclub Genemuiden
Stany Dankerlui (l) en Jens Jurn Streutker (r) vechten samen een duel uit.

Doelpuntloos en een niet echt geweldige wedstrijd, dat was de kille constatering na afloop van het gespeelde duel tussen de amateurs van AJAX en Sportclub Genemuiden. Ook in het duel tegen AJAX werden er te weinig kansen gecreëerd en zelfs na het wegsturen van Dico Koppers in de 30e minuut lukte het niet om tegen het tiental van AJAX het net te treffen.

Beide teams leken aan elkaar gewaagd en tot aan de 30e minuut van de eerste helft gebeurde er niet al te veel. Zowel AJAX als Sportclub Genemuiden trokken richting het doel van de tegenstander, deelden af en toe een aantal plaagstootjes uit maar dat was het dan ook wel. Zo ging een afstandsschot van Kay Velda over en waren de kopballen van Jens Jurn Streutker en Jur van Dalfsen een prooi voor doelman Virgil Deen. 

Aan de andere kant was het Dico Koppers die zijn afstandsschot ver naast zag gaan, Koppers die niet veel later met een rode kaart vroegtijdig de kleedkamer mocht gaan opzoeken. In een wirwar van spelers kreeg hij op de doellijn staande ongelukkig de bal op zijn bovenarm, dit was voor scheidsrechter voldoende redenen om Koppers met rood van het veld te zenden en aan Sportclub Genemuiden een strafschop toe te kennen.

Voor Sportclub Genemuiden het perfecte geschenk om de score te openen, echter werd de bal door de over het algemeen vaak trefzekere Kay Velda door doelman Virgil Deen gestopt. In het laatste kwartier zou er verder niet al te veel meer gebeuren. Behalve dat een hoekschop genomen door de behendige Keina Yamaguchi, Tristan Buis bereikte en de thuisclub zomaar op voorsprong had kunnen zetten. 

Het spelbeeld in de 2e helft zou niet veel anders zijn, Sportclub Genemuiden bleef de bovenliggende partij. Verdedigend stond het prima en tegenstander AJAX werd ieder kans om tot een doelpunt te komen ontnomen. Het was veelal eenrichtingsverkeer, maar ook in Amsterdam zou er niet gescoord worden hiervoor waren er onvoldoende mogelijkheden. De eindstand eindigde dus zoals hij was begonnen, doelpuntloos.

Fotoverslag AJAX Amateurs - SC Genemuiden
Wedstrijdbeelden Breman.net

AJAX Amateurs - SC Genemuiden 0-0

Scheidsrechter: Dhr. M. P. van Dijk
Assistent-scheidsrechter: Dhr. E.K. Holvast
Assistent-scheidsrechter: Dhr. M.G.S. Kwaytaal

Toeschouwers: 150

Gele kaart: 45. Tristan Buis, 54. Urby Emanuelson, 55. Luuk Slegt (AJAX), 30. Bart Jan Brouwer, 62. Noureddine Boutzamar, 89. Ingmar Lassche (SC Genemuiden).

Rode kaart: 31. Dico Koppers (AJAX)

Opstelling AJAX Amateurs: Virgil Deen, Dico Koppers, Timo van Roemburg, Stany Dankerlui, Akram Chentouf, Luuk Slegt, Tristan Buis (46. Urby Emanuelson), Glenn van Zoolingen, Kaj de Jong (52. Rydell Poepon), Atilla Yildrim (77. Lesley Dumas de De Sa), Keina Yamaguchi (88. Bas Schaefers).
Opstelling Genemuiden: Hidde Streutker, Bart Jan Brouwer (75. Martijn Eenkhoorn)), Jens Jurn Streutker, Nick Buitink, Arend van de Wetering, Jur van Dalfsen, Noureddine Boutzamar, Osama Ben Kaddour, Kay Velda, Sijmon Eenkhoorn (81. Ingmar Lassche), Yoran Popovic.Zaterdag 15 juni 2024
Nacompetitie, Voor een plek in de Tweede Divisie
Sportclub Genemuiden - Excelsior Maassluis
Aanvang 14.30 uur. Kassa open om 13.00 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2b, 8281CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. S. de Brito Roque
Assistent-scheidsrechter: Dhr. C.R. Veen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. L.C. Wessels
Vierde Official: Dhr. D. Schaper
 

Vrijwilligersavond

Live Podcast

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid