logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Ruime overwinning voor Sportclub in 1e KO ronde district beker
CSVC Coevorden - Sportclub Genemuiden
Met drie treffers had Yoran Popovic een belangrijk aandeel in de ruime 5-0 overwinning op CSVC Coevorden

COEVORDEN-Met een ruime 5-0 overwinning op CSVC Coevorden is Sportclub Genemuiden goed begonnen aan het KNVB District bekertoernooi. Na de poulewedstrijden waar Sportclub voor was vrij geloot, was CSVC Coevorden wat uit komt in de 3e klasse D van het zaterdagamateurvoetbal de tegenstander in de eerste KO ronde van het toernooi.

Het werd een gemakkelijke middag voor Sportclub Genemuiden, met de rust had het al een ruime 3-0 voorsprong en was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Sportclub werd nagenoeg geen strobreed in de weggelegd, was over de hele wedstrijd gezien de bovenliggende partij en CSVC kon hier maar weinig tegen overstellen.

In de 13e minuut was het Yoran Popovic die met een subtiel hakje de eerste treffer voor Sportclub Genemuiden in het net deponeerde. Osama Ben Kaddour zorgde in de 27e minuut voor de 2-0, vanuit een vrije trap krulde hij de bal over de opgestelde muur fraai in de linkerbovenhoek. Nog voordat het rustsignaal had geklonken lag nummer drie al in het net. Na een goed pass van Yoran Popovic was het Rens van Benthem die vijf minute voor rust van dichtbij raak schoot.

Na het rustsignaal leken de groen- witten het allemaal wel goed te vinden en was het allemaal niet even fraai. Sportclub bleef wel de aanval zoeken en CSVC Coevorden was niet bij machte om hier iets tegen over te stellen. De wil van de thuisclub was er wel maar Sportclub Genemuiden was duidelijk een maatje te groot.

Toch duurde het tot aan de 80e minuut voordat er weer een treffer zou gaan vallen. Opnieuw was het Yoran Popovic die trefzeker was, hij wist de bal van achter gegeven goed op te vangen en vol te raken. Doelman Rogier Assen probeerde zijn doel nog wel klein te maken, maar kon het doelpunt van Popovic niet meer voorkomen. 

Het slotakkoord was eveneens voor de Sportclub Spits, daar waar hij in het 1e bedrijf ook al scoorde met het hakje deed hij dit drie minuten voor het eindsignaal nog een keer. Na een voorzet van Arend van de Wetering verraste hij iedereen, door op fraaie wijze het 5e doelpunt te maken en de eindstand op 0-5 te bepalen.  

Fotoverslag CSVC Coevorden - SC Genemuiden
Video gemaakte doelpunten SC Genemuiden

CSVC Coevorden - SC Genemuiden 0-5 (0-3).

Scheidsrechter: Dhr. K. Moed
Assistent-scheidsrechter: Dhr. M. Gubler
Assistent-scheidsrechter: Dhr. D. Beens

Scoreverloop: 13. Yoran Popovic 0-1, 27. Osama Ben Kaddour 0-2, 40. Rens van Benthem 0-3, 80. Yoran Popovic 0-4, 87. Yoran Popovic 0-5. 

Toeschouwers: 100

Opstelling CSVC Coevorden: Rogier Assen, Patrick Vos, Erwin Brinker (Bram Maes), Ismail Ucan (Dylan Huizing), Ruben Meijer, Bart Turien, Rick Bos, Robin Barelds (Justin Tijsma), Tristen Hiddink (Luca Mulder), Niels Santing (Abraham Temesgen), Sjors Vos.
Opstelling Genemuiden: Hidde Streutker, Arend van de Wetering, Jens Jurn Streutker, Matthias Breman (55. Rick Doorn), Bart Jan Brouwer, Jur van Dalfsen, Noureddine Boutzamar, Nick Buitink (46. Sijmon Eenkhoorn) , Rens van Benthem (55. Jasper Tuinman), Yoran Popovic, Osama Ben Kaddour.Zaterdag 15 juni 2024
Nacompetitie, Voor een plek in de Tweede Divisie
Sportclub Genemuiden - Excelsior Maassluis
Aanvang 14.30 uur. Kassa open om 13.00 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2b, 8281CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. S. de Brito Roque
Assistent-scheidsrechter: Dhr. C.R. Veen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. L.C. Wessels
Vierde Official: Dhr. D. Schaper
 

Vrijwilligersavond

Live Podcast

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid