logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Sportclub Genemuiden pakt opnieuw de volle 3 punten.
Sportclub Genemuiden - s.v. Huizen
Osama Ben Kaddour (r) scoort de 2-1 na een strak gegeven steekpass van Rens van Benthem.

GENEMUIDEN- En dat is negen. Negen competitie en bekerwedstrijden op rij ongeslagen, in het lopende seizoen tot nu toe en de wedstrijd tegen Huizen mocht hier zaterdag aan worden toegevoegd. 

In een toch wel moeizaam verlopen wedstrijd, was het Sportclub Genemuiden die door doelpunten van Martijn Eenkhoorn en Osama ben Kaddour na afloop van het duel met een 2-1 overwinning van het veld stapten. Nog geen wedstrijd ging er dit seizoen verloren op eigen veld en tegen Huizen wilden de groen- witten deze reeks graag voortzetten.

Sportclub Genemuiden trof tegen Huizen een gedreven tegenstander aan, in de voorbereiding hadden de groen- witten al kennis met ze mogen maken en wist dan ook wat het in huis haalde.

Huizen was dan ook niet van zins om zich door de nummer twee van de competitie gewillig naar de slachtbank te laten lijden, vanaf het eerste fluitsignaal zocht het de aanval en deed het in de openingsfase niets onder voor Sportclub. Het eerste doelpunt kwam dan ook een beetje uit de lucht vallen, vanuit een hoekschop kwam de bal binnen de zestien meter terecht waar het een viertal verdedigers van Huizen niet lukte om de bal weg te krijgen. Martijn Eenkhoorn wist wel raad met deze bal, draaide zich om en met de punt van zijn schoen schoot hij de bal langs doelman Tim Van Dompzelaar.

Sportclub had zijn voorsprong al zou dit niet lang duren. Huizen bleef naar mogelijkheden zoeken, het bleef aandringen en werd hier uiteindelijk voor beloond. Na een voorzet van Tristen kroeze was het Theo Visser die in de 27e minuut zijn team langszij bracht. Na deze treffer zou er verder in het eerste bedrijf niet veel meer gebeuren.

In de tweede helft zou het Sportclub Genemuiden zijn die de wedstrijd steeds meer naar zich toe zou gaan trekken, Huizen werd verder teruggedrongen en kwam maar moeilijk onder de druk van de thuisclub vandaan. Grote kansen bleven uit, niet alleen bij Sportclub maar ook bij Huizen. Tot aan de 68e minuut. Goed storend werk op het middenveld door Nick Buitink bracht de bal bij Rens van Benthem, zijn perfecte steekpass bereikte de mee opkomende Osama ben Kaddour die vervolgens de uitkomende doelman Van Dompzelaar met een mooie schuiver passeerde. 

Hierbij zou het blijven, in het restant van de wedstrijd gebeurde er verder niet al te veel meer. De 2-1 op het scorebord stond er en hier zou verder niets meer aan veranderen.

Trainer René van der Weij toonde zich na afloop dan ook tevreden mens, al had hij nog wel wat op- en of aanmerkingen op het spel wat Sportclub Speelde. “We zouden eigenlijk meer goals moeten maken en nog aanvallender moeten gaan spelen, dominanter worden”. Achterin staat het al vier jaar als een huis en geven we bijna niets weg, nu moeten wij verder de baas worden op het veld”. Volgens de trainer die afgelopen week zijn contract bij Sportclub Genemuiden met een jaar verlengde en daarmee zijn 5e seizoen in gaat.

Fotoverslag SC Genemuiden - s.v. Huizen
Video gemaakte doelpunten SC Genemuiden
Wedstrijdbeelden Breman.net

SC Genemuiden - s.v. Huizen 2-1 (1-1).

Scheidsrechter: Dhr. M. Wever
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Broekman
Assistent-scheidsrechter: Dhr. E.M. de Jonge

Scoreverloop: 17. Martijn Eenkhoorn 1-0, 26. Theo Visscher 1-1, 68. Osama Ben Kaddour 2-1.

Toeschouwers: 300

Gele kaart: 34. Nick Buitink, 77. Yoran Popovic, 85. Hadde Pleijsier, 90+2 Jasper Tuinman (SC Genemuiden), 72. Dennis Lamme, 87. Hidde van der Veldt (s.v Huizen).

Opstelling Genemuiden: Hidde Streutker, Arend van de Wetering, Jens Jurn Streutker, Matthias Breman, Rick Doorn, Nick Buitink (79. Hadde Pleijsier), Sijmon Eenkhoorn, (55. Rens van Benthem), Bart Jan Brouwer, Martijn Eenkhoorn (87. Jasper Tuinman), Osama Ben Kaddour, Yoran Popovic.

Opstelling s.v. Huizen:Tim Van Dompzelaar, Anouar Aktaou, Jeroen Lamme, Tristen Kroeze, Remco Helms, Dennis Lamme, Joshua Lo-Asioe, Theo Visser, Timo Vos (72. Rowdy Perez), Hidde Van Der Veldt ((87. Robin Creebsburg), Frank Van Den Bosch.Zaterdag 15 juni 2024
Nacompetitie, Voor een plek in de Tweede Divisie
Sportclub Genemuiden - Excelsior Maassluis
Aanvang 14.30 uur. Kassa open om 13.00 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2b, 8281CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. S. de Brito Roque
Assistent-scheidsrechter: Dhr. C.R. Veen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. L.C. Wessels
Vierde Official: Dhr. D. Schaper
 

Vrijwilligersavond

Live Podcast

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid