logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Sportclub Genemuiden laat de punten aan SDV Barneveld
SDV Barneveld - Sportclub Genemuiden
Hadde Pleijsier (l) volgt de verrichtingen van Ryan van Ginkel (m) en Jur van Dalfsen (r).

BARNEVELD- De uitwedstrijd van Sportclub Genemuiden in Barneveld tegen SDV (Sterk Door Vriendschap) eindigde voor Sportclub in mineur.  Daar waar de wedstrijd in een bloedeloze 0-0 leek te eindigen, was het invaller Rob Knul die de 3 belangrijke punten voor de thuisclub in de slotfase van de wedstrijd binnen harkte en de druk van het degradatie spook deed verzachten.

Het werd een wedstrijd om snel te vergeten, wellicht was de warming-up al een voorbode van wat er stond deze middag stond te gebeuren. Thijs Dekker die in de basis zou starten haakte in de voorbereiding af met een liesblessure, hierdoor mocht Hadde Pleijsier zijn opwachting maken bij de aftrap van de wedstrijd.

Na 22 minuten spelen kreeg Sportclub Genemuiden de tweede dreun te pakken, een onschuldige overtreding op Jur van Dalfsen was van dien aard dij hij al in een vroeg stadium geblesseerd uitviel. Hiermee was hij de zoveelste speler die kon worden toegevoegd aan de ziekenboeg.

In eerste helft gebeurde er niet al te veel, niet alleen Sportclub Genemuiden maar ook SDV Barneveld speelden ver onder de maat en lieten weinig zien. De straffe wind die dwars over het veld waaide hielp ook niet echt mee en de kansen, mochten die er al zijn waren op één hand te tellen. Doelpunten leverden deze in ieder geval niet op. De rust werd dan ook bereikt zonder dat er gescoord werd.

In de 2e helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Beide teams bleven zoeken naar een opening, maar net als in het 1e bedrijf waren die er amper. De beste mogelijkheid was nog wel voor Yoran Popovic, zijn kopbal had meer verdiend maar opnieuw had Sportclub het geluk niet aan zijn zijde. Daar waar doelman Ruben van de Streek nog mistastte was het Timo Schefczyk van SDV Barneveld die op de doellijn redding bracht.

De wedstrijd leek als een nachtkaars uit te gaan, de klok tikte gestaag door en bij niemand leefde nog de gedachte dat er een winnaar uit de bus kwam.

Tot aan de 81e minuut invaller Rob Knul vanuit een corner de bal aan zijn voet kreeg en scoorde. Fraai was zijn treffer allerminst, maar daar maalde bij SDV Barneveld niemand om. Voor Knul was het zijn 100e doelpunt in het Shirt van de Barneveldse club, het leverde hem een record op en de thuisclub 3 belangrijke punten. Sportclub Genemuiden had nog een kleine 10 minuten om iets aan de achterstand te doen maar zou daar niet meer in slagen.

Fotoverslag SDV Barneveld - SC Genemuiden
Wedstrijdbeelden Breman.net

SDV Barneveld - SC Genemuiden 1-0 (0-0).

Scheidsrechter: Dhr. G.H.A. Stevens
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R.G.J. Klaasen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. T.R. Leussink 

Scoreverloop: 81. Robbert Knul 1-0. 

Toeschouwers: 125

Gele kaart: 58. Martijn Eenkhoorn (SC Genemuiden).

Opstelling SDV Barneveld: Ruben van de Streek, Timo Schefczyk, Finn Kluiver, Roy Bronkhorst, Shan Biwott, Rico Kuijt, Maikel Jansen, Kevin Greeven, Levi Smit (62. Cem ter Burg), Ryan van Ginkel, Thimo Vink (62. Robbert Knul).

Opstelling SC Genemuiden: Hidde Streutker, Bart Jan Brouwer, Rick Doorn, Jur van Dalfsen (23. William Jansen), Arend van de Wetering, Rens van Benthem, Hadde Pleijsier, Noureddine Boutzamar, Sijmon Eenkhoorn (78. Osama ben Kaddour), Martijn Eenkhoorn (65. Ingmar Lassche), Yoran Popovic.Zaterdag 15 juni 2024
Nacompetitie, Voor een plek in de Tweede Divisie
Sportclub Genemuiden - Excelsior Maassluis
Aanvang 14.30 uur. Kassa open om 13.00 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2b, 8281CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. S. de Brito Roque
Assistent-scheidsrechter: Dhr. C.R. Veen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. L.C. Wessels
Vierde Official: Dhr. D. Schaper
 

Vrijwilligersavond

Live Podcast

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid