logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Zomeravondvoetbal levert Sportclub slechts 1 mager puntje op
DHSC - Sportclub Genemuiden
Noureddine Boutzamar (l) en Rodney Sneijder (r).

UTRECHT- Een potje zomeravondvoetbal, niets meer en niet minder. Zo kunnen we de wedstrijd die Sportclub Genemuiden speelde in Utrecht tegen DHSC het beste samenvatten. Voor het publiek viel er in ieder geval niet veel te beleven, dat de beide teams aan het einde de punten moesten delen was dan ook terecht.

De eerste goede mogelijkheid was voor DHSC, een bal op de paal had de thuisclub al snel op een 1-0 voorsprong kunnen zetten. Doelman Streutker zag het gebeuren, maar een vroeg tegentreffer bleef Sportclub gelukkig bespaart.

Daar waar DHSC verzaakte, was het ander kant wel raak. Na een prima aanval over links was het Osama Ben Kaddour die de voorzet gaf, Sijmon Eenkhoorn stond goed opgesteld en met een geplaatst schot schoot hij Sportclub Genemuiden naar een 0-1 voorsprong.

De vroege voorsprong in de 9e minuut smaakte naar meer, toch lukte het Sportclub niet om dit in het verdere verloop van de wedstrijd waar te maken. Het bleef het proberen maar verder dan dat kwam het niet.

Tot aan de rust golfde het spel dan ook op en neer, waarbij Noureddine Boutzamar nog wel de beste kans kreeg om de score verder uit te breiden. Vanaf afstand zag hij de DHSC-doelman net iets te ver voor zijn doel staan, haalde uit maar zag zijn bal op de lat uiteenspatten. Voor rust zou er dan ook niet meer gescoord worden.

Daar waar het voor rust al niet allemaal hoogstaand was, zou het vervolg niet veel beter worden. Het doordeweekse bekertreffen had hier ongetwijfeld mee te maken. Sportclub Genemuiden maakte in de 2e helft een uitgebluste indruk en het was DHSC die de toon zette. Dat DHSC op gelijke hoogte kwam was misschien dan wel terecht.

Binnen de zestien, was het Bart Jan Brouwer die onreglementair ingreep. De strafschop die dit opleverde werd door Yasdine Tekfaoui binnengeschoten.

Bij deze 1-1 zou het blijven. Zowel DHSC als Sportclub Genemuiden leken hier ook vrede mee te hebben. De weg naar beide doelen bleek voor beide teams te veel van het goede te zijn in het verdere verloop van de wedstrijd. Sporadisch gebeurde er nog iets maar dat was het dan ook wel.


Fotoverslag DHSC - SC Genemuiden
Video: Het doelpunt door SC Genemuiden gemaakt

Wedstrijdbeelden Breman.net

DHSC - SC Genemuiden 1-1 (0-1).

Scheidsrechter: Dhr. S.C. Kraak
Assistent-scheidsrechter: Dhr. J.R. Voppen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Zandstra 

Scoreverloop: 10. Sijmon Eenkhoorn 0-1, 57. 

Toeschouwers: 150 

Gele kaart: 49. Thijs Dekker, 56. Bart Jan Brouwer (SC Genemuiden).

Opstelling DHSC: Nick Turksma, Tom de Klein, Lars Middelwijk, Baggio Roberto Wallenburg, Jordy ter Borgh (30. Ilias Azouaghe), Maurits de Baar, Soufyan Moro, Rodney Sneijder, Mohamed Youssouf Caamara, Jeffrey Winkelman, Yassine Tekfaoui.

Opstelling SC Genemuiden: Hidde Streutker, Bart Jan Brouwer, Thijs Dekker (70. Ingmar Lassche), Jens Jurn Streutker, Arend van de Wetering, Noureddine Boutzamar, Matthias Breman (61. Ryan van Lente), Hadde Pleijsier, Yoran Popovic, Osama Ben Kaddour (61. Nathan Bos), Sijmon Eenkhoorn (70. Martijn Eenkhoorn). Zaterdag 13 juli 2024
Oefenwedstrijd
Sportclub Genemuiden - v.v. Buitenpost 
Aanvang 14.30 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2b, 8281CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: n.t.b.
Assistent-scheidsrechter: n.t.b.
Assistent-scheidsrechter: n.t.b.
 

Vrijwilligersavond

Live Podcast